försvarets hudalava!!

OK tredje inlägget på VÄLDIGT kort tid, men jag måste få skriva om det här...

igår var jag och mamma på apoteket och då skulle jag köpa en sån där försvarets hudalva. jag tror att alla vet hur en sån ser ut... typ grön liten burk med vitt lock.
MEN när jag stod i kassan fick jag se den coolaste FH (hoppas ni fattar) ever...

istället för grön och tråkig så ver den rosa kamoflacherad (???)  Jättecooool!!!

+ att den går ut april 2011.. tror att jag kmr att använda upp den tills dess...

ett till + är att en del av pengarna som den kostade går till rosabandet!!  känner som om många har känat på att jag (eller min mamma betalade) köpte en rosa FH... :):)

Försvarets hudsalva i rosa

visst är den cooool!!!

impressive

ok först av allt vill jag bara säga att rubriken kan vara felstavad för jag är inte så otroligt jättebra på att stava (i någon språk)..

och till saken!!!:

kolla in klockan till höger sida på min blogg...    →
som jag tror alla vet så började vintertiden i söndags och klockan ställde om sig själv det trodde jag INTE att den skulle!!!

Men när jag tänker efter så var det ju ganska tur eftersom jag inte har nån aning om hur jag skulle ställt om den i så fall...


ajabaja!!

nu har jag inte skrivit på länge och då menar jag riktigt länge...  men nu har jag höstlov och lite (mycke) tid över så jag ska göra ett nytt försök.

Idag är det en sån gå hemme och slappa da, för utm att jag borde hinna me massor av saker. t.ex. städa ur garderoben, jag ska också laga mat i kväll.. jag tror att det kmr att bli röding med potatis och romsås.

i helgas (säger man så?) var jag ock mattis te och padlade med kyrkans friluftsgrupp... det var väldigt kul men lite annorlunda och man kännde sig inte så fräsh när man kom hem...

resten av höstlover ska jag tillbringa i dalarna, på ett stålle som heter säffsen där jag ska cykla och RIDA:):), och så ska jag hälsa på släktingar i värmland....

det ska bli kul men jag är fortfarande väldigt avundsjuk på min kompis carro som är i florida... :((:=:/




♥//Emma

-håltimme me piaon.

just nu sitter jag i den stora datasalen. jag har hål timmen, men snart börjar mitt piano. har inte spelat(??) så mkt på läxan men men. måste gå nu och hämta bökerna

PS: jag lovar att skriva lite mer i framtiden!!

:)
ses
♥//Emma

RSS 2.0