hemma

 

hej1

nu är jag hemma och sitter framför tv:n med datorn i knät.. har typ inget plugg, chill.

Va lite trött efter barn träningen lite tidigare idag, men jag och pappa åkte en snabb sväng hem (till skarpäng) där dom faktiska hade gjort riktigt mkt idag.... känns som om det  är på väg någonstans, vilket är as skönt eftersom jag längtar suupppermkt hem. Sen tog vi en lite titt i brevlådan också. Där låg mitt CSN-kort!! jippie... får massor av härliga rabatter, Är bara rädd att det kmr bli lite för många chai latte för mig :

Nu är jag på bra humör... :) :D
//Emma

 pimp my mugg....


Trött!!

åhh jag e såå tröttt....

kom hem igår (kl1) efter att ha varit hemma hos bramis och haft det myigt... gick upp idag kl 8 för att åka till barntränignen. Snark!!!!

nu ska man väll försöka plugga och senare bär det av till hallen igen för egen träning... Fristående träningarna är såå tråkiga nu!!!  orkar typ inte gå särskillt nu när man fick höra att ens tränare typ inte har lust att sattsa på oss som är 93 och uppåt... jaha 

aja.. hare så bra!!

//Emma 

mickan, jah och mattis innan balen i sommras...


Oj!!

Nu har jag onte skrivit på ett tag.. har väll typ inte haft lust..


VAd har hänt under tiden??
inte så mkt... Matilda har fyllt år (Grattis!!!). Hon fick en jätte fin digitalkamera som jag testade igår när jag var hemma hos henne.

Igår hade vi orientering. gick faktistkt riktigt bra fast var typ helt slut efter och gick typ runt som en zoombie på träningen. (vi såg en älg när vi orienterade)

efter träningen igår åkte vi till skavlöten där typ resten av klassen var... hade en helmysig kväll runt en lägereld nere vid vattnet, med mkt sång, skratt och Tarzan..

Jag och matilda på hennes båt för typ tre år sen.. :):):) @->--



//Emma


trehörningssjön

Hej!!

nu sitter jag här vid datorn igen... Ska försöka att plugga lite senare men just nu ska jag skriva detta inlägg.

Som jag ni kanske vet så har jag och min klass varit på dommarudden idag för att testa vatten. För att komma dit fick vi åka buss från roslagsnäsby till ngt stalle utanför åkersbra och sedan gå två km till dommarudden. när vi väl kommit fram skulle vi gå i våra grupper till den sjö som vi skulle undersöka.. På vägen till sjön skulle vi också hitta ngra orienterings kontroller. När vi hade tagit våra prover gick vi tillbakatill dommarudden där vi satt oss och åt. Undertiden fick jag ett sms från "gusten" (våran mattelärare) där det stod typ:
Du har så fint hår :) ses på matte lektionen<3

Först när jag fick det fatta jag nada... måste sett ganska kul ut i ansiktet under tiden som jag läste. Sen trode jag att det var ett skämt från gusten... alltså att han hade skickat sms:et till alla tjejer i klassen. Tillslut kom jag på att jag inte äns hade hans nummer inlagt i min telefon och att det antagligen bara var ngn som drev med mig... Fic k lite senare reda på att det var Felix i min klass...

Aja efter att ha ätit och kollat på vårt vatten i microskop fick vi gå de 2km tillbaka till bussen och nu sitter jag här... 

Är trött i hela kroppen. Känns bra att veta att jag har ett brutalt fyspass att se fram emot senare ikväll... eller inte!

Här kommer lite bilder från idag...


Johanna hjälper Emma att komma tillbaka från hennes grodjatkt



Angreas och johan kollar tempen i sjön... (eller så kanske jag sa åt domm att posa??)



Henry skriver ner vilket pH värde vattnet har

så hör såg vår sjö ut


äkligt gjur vi hitta i sjön





här är bi ute och går.. vilket vi har gjort typ hela dan.......


felix sover på bussen. Vi rita ett hjärt på hans kind... men då vakna han:(   :) 

  Emma är ute på grod jakt...




hadesåbra

//Emma♥


Hem ljuva hem...

Hej!!

nu har jag precis gjort färdigt min egelska läxa... åhh I löv englichh.

Innan det förjde jag med hem till mitt riktiga hus... Dom hade kommit ganska långt, lagt golvet i tvättstugan och typ gjort färdigt vårt lilla barrum. Längtar så mkt hem. De e helt sjukt hur mkt man värdesätter att bara få vara hemma i sitt hus. Ok jag kanske låter lite överdriven med tanke på att det finns typ massor av hemlösa personer och jag just nu har två hus.. men fortfarande!!!

ska bli sååå skkööönnnt när vi får flytta hem. Tror att det kan vara lite därför jag längtar till julen. För då är vi förhoppningsvis hemma igen.

Imorgon bär det av till domarudden för att analysera vatten. (inga komenterer)

Puss och kram... skumbanan

//Emma♥


   


i skolan

-hej hej

nu sitter jag i skolan.. har typ två och en halv timmes hål.

Borde plugga men orkar verkligen inte...

har barnträning ikväll.. kmr kanske ett lite roligare inlägg efter det

Toodles

//Emma



ett foto på mig när jag e högt uppe bland träpopparna på våran kick off med klassen:)


söndag kväll / Abercrombie <3<3

Idag kom mamma hem från Usa.. .faktiskt skönt att ha henne hemma :) + att hon hade med sig massor av roliga saker bl.a. två t-shirtar och två översragströjor från Abercrombie and fitch:):)  asss fiiiina :):) ni får nnog se dem när jag har på mig dem. Hon hade också med sig en Vouge tidning. Ska bli mysigt att krypa ner i sängen och läsa den lite senare i kväll.

imorgon är det skola igen.. är väll helt ok, men men. På tisdag bär det där emot av till dommarudden där vi ska undersöka sjöar. Kan inte säga att jag är så taggad.

hare så bra

//Emma<3


Filmkväll...

Nu har jag precis kommit hem från barnträningen. Det gick faktiskt riktigt bra. Dom lyssnade på vad jag sa och var inte allt för olydiga. Hade till och med en tjej som körde helt ok flickis flickis... (http://www.youtube.com/watch?v=MEQAB2gSAQY /dom gör rondat flickis..)

Igår hade jag en helkysig kväll med Olivia, Carro och Cornelia var faktista också med!!:) vi lag mat + kladdkaka, såg på film och på slutet (jag somna i soffan :/) så lärde sig c & c ngn Hanna Montana dans...

snart bär det av till den där bargrejen vid nösby slott igen... ska bli kul:) Igår fick jag sock vara tillsammans med nån som hette 'johan och leda min grupp.. han va ju kanske inte den roligaste jag har träffat :/:/.. men men

Hare så bra/ Toodles

//Emma

HAHA här kommer en bild från när jag var liten och gick på småbarnsgympa... först i ledet står jag sen kmr Matilda sen okänd och ´tillsist Carro


stor städning

Hej hopp...

nu har jag städat färdigt... bara läxor kvar alltså. 


snart bär det av till näsby slott, ska bli kul:):)

här kommer mina favvoriter i idol.. än så länge iaf 

den ansra låten e' såå bra!!!

 

oxå jättebra...


God natt...

Är heelt slut i kroppen efter tränignen idag. Lika hårt som vanligt fast idag körde vi lite mer fädiga volter. nice :)

Imorgon på morgonen ska jag städa och göra läxor... jippie vilken morgon. Lite senare bär det av till näsbydals slott där jag ska vara ledare för små små barn (5-7år) som ska testa på nya sporter. Ska blir riktigt kul eftersom jag är van att träna lite större barn. Hörde från Olivia att vi bara skulle leka med dem imorgon... nice!! :)

Kollad på dirty dansing nu på kvällen, så bra film.. Imorgon ska jag ha filmkväll med Olivia och Carro.. Ngn som har et bra förslag på film? Cornelia kunnde inte va med... hon är typ upptagen varje helg :(, men vi får väll typ boka upp henne nu så kanske hon har tid om en månad (om någon skukle vilja se vad hon har för sig så är det bara att klicka in på http://corneliasdag.blogg.se/). nää men nu har hon iaf fall lovat aatt komma på en foudy- (har ingen aning om hur det stavas)  -kväll hemma hos mig när jag har fylttat hem. Våran foundy gryta är magasinerad:(

Nu ska jag gå och läga mig.. Imorgon är ju faktist också en dag
oj oj... vuxenpoäng till mig

Toodels

//Emma♥

min nya älsklingslåt...


sovmorgon

god morgon... eller egentligen inte. Idag har jag sovmorgon till 12:10, men jag gick faktiskt upp klockan 17:30 för att de Kissie som var med på vakna med the voice. Jag måste faktiskt säga att jag börjar gilla henne mkt mer nu. Förut tyckte jag att hon bara var överdriven... visst jag tyckte att det var lite kul att kolla på hennes blogg och typ skratta åt allt hon skrev, men jag blev också lite typ "skrämd" av att hon är ca 18år och är såå överdriven. 

Men nu fattar jag att hon driver ganska mkt och jag känner mig ganska dum som gick på det... visst hon är väll inte helt "vanlig" men iaf enligt sig själv (jag tror ´henne) så överdriver hon allt...

nu bär det snart av till skolan efter en seg morgon. Tror att Matilda skulle och simma i morse, Herregud det skulle jag aldrig orka :O

Tooldes

//Emma♥   


RÖSTA!!!

Hej!!!

hade lite tråkigt nu på kvällen så jag fixa ihop dom här två...

snälla komentera och säg om jag ska ha kvar min gamla header, byta till förslag nr 1 eller kanske nr 2...


FÖRSLAG NR1


FÖRSLAG NR2


Toodeul

//Emma

(vilken är pördigast???)


160909

Hej!!!

Denna dag har kännts jäääättteeelång. den började med samligng klockan 9:10 i skolan. Då skulle vi läsa varandras tidingar och utverdera... efter det var det skolfoto på shemat. Fick stå längst upp i hönet, öhh.. jippie! Tror ändå att det kan ha blivit ganska bra. Efterdet var det dags för matte och sen var skoldan slut typ 11:45...

Jag och Carro då hem till henne och åt.. vad?? Jo pasta så klart. mm.. sen åkte vi (cycklade) till täbban och träffade Olivia. där gick vi runt lite och så... CArro köpte sin efterlängtade "myströja" och jag ett par leggisn med dragkedjor längst ner.. as coola..

när vi tröttnat gick vi ut och hade en mysig picknick ute i höstvädret.. drack en Chailatte... mm..... lånade Olivias CSN-kort=grym rabatt!!!

tillslut cycklade jag hem igen och efteratt ha cycklat as långt och gått hela dagen i mina halv-höga klackstor har jag sjukt ont i mina nu svullna föiie.. aj!!!

aja här kommer några bilder från denna mysiga dag

 

 carro lekte model under våran shoppingrunda



olivia och carro lekte med paraplyt under vår mysiga picknick




jag gjorde bänken som vi hade vår picknick på till våan bänk


carro och olivia fixar och trixar


oliva testade stadiums sport kläder hockey blandat men tennis.. mm snyggt


hittade en liten rolig bok skriven till mig.. kul att någon äntligen fattar att jag ääägggeerr!!!


pimp my... mugg!!!


höstpicknick<3

hare bra

Toodles
//Emma♥


test test

ska testa den nya texten som jag hoppas kmr upp där nere

tisdag=dagen idag

skolan i dag var ganska chill som alla anndra dagar under tidnignsprojektet som vi håller på med i skolan har varit... shemat imorgon suger dock.

i morse åte mamma till USA för att jobba... har gett henne en lista på massor med Abercrombie kläder som hon ska köpa till mig om hon hinner. srev också ut en karta.

idag n'r jag kom hem från skolan upptackte jag att jag hade massor med tid över så då bestämde jag mig för att baka. smarriga hällonmuffins vart det... nu blev du lite sugen va???...

såhär blev dom...

hare så bra

//Emma


plugga???

borde plugga... orkar inte plugga...ahhhh


hemma igen

nu är jag hemma från barnträningen...

jag längtar till julen, vet inte varför har bara fått brutal jullängtan. Julpyssla, baka, kolla på julkalendern mm... och så kankse jag längtar lite hem också. Hem till skarpäng...

aja här kmr iaf en bild från jullovslägret 2008

 


Carro och Olivia.

//Emma♥


myskväll... med efterfest??

tjolahopp!!

Som sagt mötte jag en lite småirriterad Carro i täbban (hennes buss var 27min sen). Men väl där var det rätt trevligt.. lite senare mötte vi Olivia i täbban och åkte tillsammans hem till henne och åt middag tillsammans med Cornelia. Efter det hade vi en myskväll med lite tv, data och massor av prat...

Nu sitter jag hemma i soffan. våra grannar har fest.. de e helt sjukt hur mkt dom skriker. Tror som har gått över till att skrika julsånger el ngt. Och jag som har barn träning imorgon kl 9!! jippie. får se hur mkt sömn jag får...

Toodles!!

//Emma♥


God morgon

Hej hopp!!!

idag vakande jag kl 11 av att min farfar ringde. lät mog ganska trött i telefonen, hihi. Efter det gick jag upp och gjorde brunch med min lillebror. Det blev pannkakor, mackor och sothie. mm..... 

Lite senare bär det av till täbban tillsammans med Carro. 

  


En bild från i sommras. Jag på en liten ö utanför vålarö...

//Emma♥


kort brutalis + middag

Hej!!!

Nu är jag hemma igen efter att ha ätit middag med laget. det är så att vi under de tre första veckorna har haft brutal fysträning på gympan och idag den 11 september skulle vi äta middag för att "fira" att vi har orkat eller typ nåt sånt...

VI var på ett ställe som heter Pont vid Hägenässtrand. De va jättemysigt och jättegod mat fast ganska små portinoner så efter gick jag och några till från laget upp till donken och åt vidare... känns ju bra.

ha de så bra 

//Emma♥   

Hej igen...

Nu, typ ett år efter att jag slutat blogga har jag bestämt mig för att börja igen...
Har inte så höga förhoppnignar om att jag kmr hålle på 4 ever, men jag skriver så länge som det är roligt.

om ni vill veta mer om mig så är de tbara att läsa lite några gammla inlägg... men vissa saker har förändrats:

Jag bor nu tillfälligt i Gribbylund eftersom vi har vattenskador i vårat hus i skarpäng.
jag har börjat gymnasiet... går nu på Åva på linjen natur äventyr ledarskar.

tro inte att detär några anndra stora förändringar...    

jaha doppas att jag inte tappar lusten för snabbt för de e såå kul att läsa gammla inlägg

//Emma♥


RSS 2.0