I need a *mobil*

aaa... förlåt matilda, men jag tror tyvärr att knapp nr 1 på din mobil har slutat att fungera för alltid. Det medför att jag inte kan skriva in min pin-kod och då inte kan gå in på mobilen. så just nu är jag mobil-lös! 

funderar på att köpa en samsung corby pro :)
tought men tangetbord...

 


//Emma <3


I'm back on track

The the hills geek is back :)

har kollat på tre avsnitt idag och jag förstår inte varför jag hade mitt lilla the hils uppehåll. De e ju så himmlans bra!!!! Eftersom LC inte e me längre är min har jag en ny favvoperson: Lo! 
Ahhh alla som känner mig rätt vet att för ett tag framåt nu så är det hejdå läxor mm.. och tillbaka till att typ knarka the hills! :)

//Emma

ps. Spencer är sjuk i huvudet!!!!!!!

 

raw-format

Idag har jag typ inte gjort ngt alls.. men de e najs, för att jag vet att om några veckor så kmr tempot i mitt liv vara typ 1000ggr högre än var det är nu:/

har iaf fotat lite med min systemis :) testade att fota med raw-format. Jag tycker faktiska att jag ser skillnad mellan att fota i raw och jpeg. + att det är superenkelt att redigera bilderna i efterand med camera raw (ett program som finns med i PS

senare idag kanske jag ska göra ngt med carro och cornelia, men vi får se:)


ett litet smakprov

//Emma ♥


Avatar

VAd gör man om man inte har ngt att göra på en lördag-förmidda???

JO! man öppnar photoshop och leker lite:)
Resultat:
Jag = en avatar



hehe... btw skulle jag vilja se filmen igen. Har bara sett den en gång och de va på bio. Skulle helt klart kunna tänka mig att se den igen

//Emma

ha en bra lördag


höst accessoarer

autumn 2010


skor - skopunkten, handskar - hm, väska - lindex

//Emma

nelly.com

hej hej!! nu sitter jag framför datorn och slösurfar lite. ganska chill:)
har bland annat designat en sko på nelly.com... om ni vill kunna köpa skon s¨måste ni rösta på den!! och eftersom den e så OTROLIGT(!!) snygg så MÅSTE ni ju göra det

 
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

//Emma


it's time for autumn

Hello!

nu sitter jag i soffan och drickerr te/kollar på tv.... mys:)
jag kommer at sakna sommaren, det kmr jag verkligen. Det är ju trots allt min favvo årstid big time!!! Men just nu tyckerjag faktiska att det ska bli lite mysigt med höst. Man liksom märker att tiden går...

//Emma


foto: matilda
http://www.matildan.devote.se/


first day in school

hellu:)

nu ska jag snart (om 3min) åka till träningen:) men jag tänkte att innan det basr skriva ett litet inlägg om hur det var  första daen i skolan... Så matilda kan hänga med i vad som händer där hemma

Vår nya lärare Rose-Marie (matte och fysik) verkar bra :) iaf 1000ggr bättre än Gusten!!!!
Vi har en ny elev i klassen. Elisa (??) Hon kmr från italien och pratar bara Engelska och iItalienska - spännande

nä nu måste jag åka!!
berättar mer sen

//Emma


THE HILLS

OMG! kollar på nya avsnitten av the hills!!!! har glömmt hur himmla bra de e :):)
nä nu ska jag kolla vidare
//Emma

Avslutning på sommaren...

igår var jag och bästa Carro inne istan och kolla på bio. De va supermysigt :). VI såg Grown ups den va töpp! De vart som ett bra litet slut på sommarlovet :)

Idag har jag tillbringat förmiddagen i täbban tillsammans med mamma för att hitta ett par jeans. Behövdes verkligen!! Kom hem med inat bara ett par utan 3!! :).

Eftermiddagen... ja säger bara:
the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the hills, the city... = MTV is the shit :)

ha en mysig söndag
//Emma

sommarminnen

Idag ör den sista dagen som jag är ledig från skolan på detta sommarlov :(. Detta hr fått mig att tänka tillbaka på hur sommaren har varit. De sakerna som jag minns starkast är nog bland annat när vi seglade över till gotland. Hela de tre veckorna ute på havet var helt fantastiska.
En annan sak som jag minns 'r min och Matildas sista dagar tillsammans... många fina minnen att tänka på när jag saknar henne som mäst :)
Sist men inte minst minns jag självklart Italien lägret med alla sina spårade händelser. Specielle pratstunder i rummet Aina mm...






//Emma

  

Shopping...

lägger ut lite bilder på det jag köpte igår. som ni kmr märka så vart det inte riktigt det jag tänkt mig, men är sjukt nöjd iaf:)




otroligt coola boots - Skopunkten


fint halsband - HM

 
 
framsidan av de färgglada skrivblocken jag köpte - Åhlens, Lagerhaus, ica

jag köpte också en tröja och ett par svarta byxor från HM:)

//Emma


shopping imorgon...

Imorgon ska jag och carro till stan och shoppa inför skolstarten. Förutom kollegiablock, pennor och sudd så ska jag också köra kläder mm.. för att komma hem med rät saker har jag gjort en liten lista på 5 olika saker jag vill hitta imogon :)
enjoy
/Emma


500 days of Summer

Hej hej!!

Idag har jag gått massor!! Jag och Carro var i träffades i täbban där vi gick och kollade lite i  affärer. sen bestämde vi oss för att GÅ hem till henne för att kolla på en film som vi försökte kolla på en annan gång då båda somnade efter typ 5 min. Den hette 500 days of Summer och var bra:)

Sen var det dags för mig att åka hem och eftersom pappa vägrade att hämta mig och bussarna gick cp-dåligt så fick jag gå till skolan där jag skulle ta 614 hem. väl framme där gick bussen om typ 20min så jag bestämde mig för att gå två busshållsplatser till... som ni hör massor av gång!!! Är slut i benen :O

aja nu ska jag försöka hänga med i 9:ans måndagsfilm, åter till cold mountain...


carro och jag när vi väntar på planet till italy:)

/Emma


Ny Kategori

Hellå!!
som ni kan se så har jag gjort en Kategori på min blogg.

MATILDAS UPPDATERING

I denna Kategori kommerjag skriva lite om vad som händer hör hemma. Så att Matilda som är i USA kan hänga med :) Jag börjar med att lägga upp vårat schema inför ht10 Vilket faktiskt är riktigt bra :D Kaske man kan klara sig igenom 2:an iaf?



//EMMA♥


BFF

Har precis skypat med Bästa vännen... Klockan var två hos henne i Utha (lr hur de nu stavas).
Inser nu hur mkt jag saknar henne, vi har ju delat typ varända dag sedan dagis. Känns jättekonstigt att hon inte är här. hon som aldrig befunnit sig längre bort från mig än den tomt som ligger mellan våra hus. Är också väldigt avundsjuk på att hon får vara på anndra sidan jorden i landet of my dreams och få massor av nya upplevelser och lära sig massor av nytt, medens jag får sitta här hemma i Sverige där det inte äns är sommar längre...

Ett år kommer att gå snabbt... och om vi skypar varannan söndag som planerat så kommer vi ju att synas ganska ofta iaf:)



Jaha....

Idag har jag inte gjort ngt överhuvudtaget. Vilket i och för sig också kan vara ganska najs :)

Ngt jag dock tänkte göra är att sätta mig ner och fundera över hur jag vill att min blogg ska se ut.. För som ni ser nu är den inte super kul precis :/  Vi får se om jag kmr fram till ngt


kanske går tillbaka till designen som jag hade ibörjan?? eller inte

//Emma


Lillebrors konfa...

Idag har min lillebror konfimerat sig!!! Det var jättekul att åka ut till kalrberg (där han konfimerade sig). Alla minnen från när jag själv konfimerade mig för två år sedan kom tillbaka :)

men nu ska jag gå ich lägga mig.. håller seriöst på att somna i soffan :O
God natt
//Emma


lillebrorsan utanför kapellet


prinsesstårtan som jag bakade.. STOLT:)


bror min och jag tidigare i sommras


vilken fiin design...

Ok.. jag fick precis ett spontan ryck och bestämde mig för att jag inte gillade min design längre.

Vet inte om jag tyckte att de vart så mkt bättre?? men men, kan duga ett tag tills jag kmr på ngt som jag verkligen gillar.

aja nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon skall jag upp tidigt för att baka färdigt tårtan osv.

GOD NATT //Emma ♥

mätt, mättare, mättast

Jag är så jävla mätt!! Har typ ätit konstant de senaste timmarna... Fika, middag, efterrätt. SÅÅÅ MÄTT!!!

Här börjat inse att sommaren snart är över... Och på ngt konstikt sätt (jag vet att efter en dag i skolan så kmr jag inte fatta varför jag sa såhär) så längtar jag lite till skolan börjar. Jag vill absolut inte att sommaren ska ta slut, men ändå.
Hur som helst ska jag njuta av den sista veckan på sommarlovet... så mkt som det bara går :)






ett litet smakprov på allt jag ätit idag...



ha de töpp
//Emma


fint väder... men ändå känns det som sommaren är slut

Hej hej!! nu har jag precis kommit hem från täbban där jag försökt leta efter ngt att sätta på mig på lillebrors konfa imorgon. Jag åkte dit... var där i 1½h.. och kom hem utan ngt alls. Så jag vet inte riktigt vad jag ska sätta på mig.!!

Nu måste jag iaf börja göra ngt vettigt.. ska göra 7pannacottor och en prinsesstårta idag.



//emma


I want a tattoo

Tatuering är min nya pälsväst... Tror iaf Carro fattar vad jag menar. Jag vill VERKLIGEN tatuera mig, vet dock inte vart och vad! Har några föslag men inget som känns helt 100. Hur som helst så har jag lite tid på mig att tänka för att en tatuering innan jag åker till Australien låter inte som ngn bra idé...

aja.. De olika ställena som jag skulle kunna tänka mig är:

-nere vid fotleden
- bakom örat
- i slutet av nacken
- på insidan av handleden.

KAN INTE BESTÄMMA MIG!

motivet är typ det svåraste, för man vill ju ha ngt som symboliserar ngt. Har tänkt lite på ngn fin text, enfyrklöver, kräftan (märket), eller kanske en tass lr ngt????

Skit svårt! men en sak vet jag JAG VILL TATUERA MIG!


en tattoo i nacken som kenza??


lr bakom örat som Rihanna??

it's a hard choise
//Emma


nytt nytt nytt

Hej hej!!

idag har jag typ inte gjort ngt... men de e ganska najs de också:)

Som jag sa i förra inlägget så var jag, carro och olli i täbban igår och shoppade av oss lite. Jag köpte 4plagg och ett nagellack. Man kan ju tycka att de kan räcka för ett tag men nu är jag bara mer sugen på att shoppa. Vill ha nya fina/mysiga höstklader. TAGGAD!!!
här är iaf de saker som jag köpte igår...











klader - hm, nagellack - OPI kicks <3

//Emma


This time for ITALY!

HEj!

nu är jag hemma fårn italien. eller rättare sagt har jag varit det i typ 3dagar.

Har inte hänt så mkt på dom dagarna. Jag har bland annat halft städat ut min garderob och idag var jag carro och olli i täbban och fikade/shoppade. VArt lite fin höstshopping :) <3

Italien var hur som helst helt underbart!! hade typ kul hela tiden. Gympisarna for life :)







//Emma


RSS 2.0