AHHhhhh

idag körde jag på motorväg för första gången i mitt liv!! de va sjukt och gick galet snabbt!! hehe... nee  de va inte så farligt, va ju typ inga bilar och jag körde typ på motorvägen i 10m, så de va faktiskt ganska odramatiska.

Men men hur som helst känner jag att jag nu är ett steg närmare körkortet. :)


gamla snap-favoriter















:D


Sommarlöft/nyårslöfte

ngt som jag verkligen vill är att lära mig åka longboard. Så nu när dom snart sopargatorna (v17) så ska jag låna min lillebrors gamla longboard och begemig ut på gatan för att försöka lära mig :)

smygstartade faktiska sista dagen i Australien... trots att Viktor försökte lära mig så gick lite sådar, men riktigt kul äre.








näraa... jag längtar inte tillbaka ♥


v12

en vecka försent publiserar jag nu den bästa av de bästaste favvolåtarna ever.

Allså favvolåten vecka 12 (förr veckan) är:

Fuldans / fulkultur




I feel like I'm the worst, so I always act like I'm the best

omg vad jag ligger efter i skolan nu... Kemilabb som skulle var inne för några veckor sedan, Engelska grej som skulle varit inne förra fredagen + massor me nya saker hela tiden och några sidor som jag ligger efter i matten. Inte kul! snacka om att jga kan älta allt sånthär i 1000år i min hjärna. inte bra

Ngt som där emot är både och kul och bra är min nya bikini som jag spontaninhandlade igår. VAr lite orolig för att storlekien skulle var fel, men den passade perrfi!! :) det ända som fattas nu är sommar. h e h e . . .


The Edsåsdal

Igår kväll kom jag hem från Edsåsdalen, där jag spenderade en sjukt kul vecka med bland annat massor av flumm, våfflor och fuldans. me like!













var är webcameran??

sitter i min lillebrors rum vid hans data och lyssar på musik i hans översatsiga hörlurar. Kände då plötsligt att jag behövde dokumentera detta, men vart ngng stans sitter Wab cameran? hade väldig problem med att hitta den tills jag förstod att det var hans bärbara dator som var inkopplad till dataskärmen och att webcameran allts satt på den :)

här kan ni följa mina tankegångar: :)


ähh... på ngt sätt vrids min pose åt fel håll! fattar inte!!´



var siter kameran???



ah.. där va den!! :)


fredag???

Hela dagen idag har jag trott att det är fredag... lite segt när jag efter att ha haft matte och fysik utbrast:

"nu är det bara lunch, sen Medgk, sen är det HEEELLLG!!"

och det visade sig vara svenska, engelska, kemi och mattetävling, samt fysik och medgk på den riktiga fredagen kvar innan helgen...
men men, imorgon är det fredag och sen HEELLGG!!

min helg är för övrigt fullspäckad med saker:)
på fredag: teamaktivitet
på lördag: kolla på SC
på söndag: till Edsåsdalen

 


bild från när vi var i Edsåsdalen förra året


v. 11

Denna veckas låt är...

Slow dancing in a burning room / John Mayer




anledningen till att jag valde denna låt är att jag pluggar bäst till lugna låtar, och denna vecka har än så länge bara bestått utav plugg...

men hur som helst <3 this låt!!

dock tkr jag inte att denna version är den bästa... :(


heute

Idag slutade jag klockan 11:55 i skolan och det ända vi gjorde var att sitta och lyssna på treornas projektredovisningar. Vet INTE vad jag ska gör för projekt, får tänka ut ngt bra.

Men hur som helst slutade jag 11:55 vilket är hur skönt som helst, om de inte vore så att jag måste råplugga nu.... Äh jag ska inte vara bitter, de e iaf fint väder ute :)


bild från i lördags då det också va fiint väder.


vårkänslor

igår va de som ni säker märkte, otroligt fint väder. Vårkänslor x1000!! att sitta inne och plugga känndes inte spec kul, så jag tog med mig kameran och gick på en lite prommis istället.

Tog massor av fina bilder, men pga att min stordata (där jag har ps installerat)inte vill sammarbeta så är att öppna och redigera denna bild allt jag hinner innan den stänger av sig. Men här kommer en bild från igår iaf :)



:)


18jun

Nu har vi äntligen lyckats boka vår sommarresa!! den 18jun åker vi och kommer sedan spendera 10 härliga dar med sol, värme och massor av kul! Jag, Cörw, HC och Olli, de kmr bli såå najs!!

 



läängtar bara lite...


länge sen sist...

Har väll lite och ta igen nu antar jag... eller så skiter jag helt enkelt i det?? typ. men en liten utvärderingav sportlovet kan jag ju bjussa på, nu när jag äntligen bloggar igen :)

Sportlovet var RIKTIGT bra! Spenderade nog största tiden i hallen där jag tillsammans med olli jobbade på läger, men de va kul och pengar är ju aldrig fel :)
Den tiden jag inte var i hallen var riktigt spontan vi gjorde saker vi kände för utan större planering i för tid. En bra och hälig kontrast till hur mitt liv är i skolveckorna.
Spenderade också mkt tid tid tillsammans med gympisarna. vi har såå kul tillsamans! :)






<3


RSS 2.0