Yesterday

igår var jag och CArro istan och shoppade! Inte världens mest framgångsrika shopping kanske, men jag kom iaf hem med ngra riktigt bra bra-ha-plagg och lyckades desutom shoppa lite på rea!! Anledingen till att shoppingen kanske inte vart så enorm var hur som helst att jag och carro typ fikade bort halva tiden :) Eller rättare sagt fikade/kollade i resekataloder inför kommade utlandresa i sommar. Mysigt var det iaf, att bara sitta och drömma sig bort....







kan se framförmig hur vi kmr ligga på en strand och sola i ngt häligt lan i sommar och tänka tillbaka "på den där eftermiddagen i januari som vi spenderade på Waynes för att hitta det ultimate resemålet"

:)


-tagen inspiration-

stilrent, enkelt och sååååå snyggt!!!

som sagt har man inte egen inspiration så "lånar" man lite av andra och vilken plats är bätte att hitta inspiration på om inte LOOKBOOK?

inspiration

taggad inför shopping imorgon!! :)

-INGEN INSPIRATION-

Nu har jag verkligen kommit in i "vardagsrutinerna" och veckorna rullar förbi av bara farten.
Possitivt kan tyckas... om man känner att vardagarna ändå suger tillräckligt så att man bara vill få de överstökade och leva livet när mna har helg/lov mm.
Negativt kan man tycka om man istället för att se vardagarna försvinna vill ha kul och göra ngt roligt utav dom också.

Vet inte riktigt vilken sida jag står på.

ungefär så här mkt inspiration har jag nu... lite vår, grön och sol skulle sitta fint!

Nobody knows where they might end up



Detta är exakt vad jag ska göra denna eftermiddag/kväll. Ligga på soffan med en kopp varmchokad med minimarshmalows och grey's anathomy season 2 på tv:n. VARDAGSLYX säger jag bara! 


fotopromenix

lite passiv bloggning av mig på senste tiden, men men. Så blire ibland

Idag har jag bland annat gått en liten fotopromenad tillsammans med HC och Olli! supermysigt om jag får säga min mening :)








skolan kan vara rolig :)

OM.. man istället för att plugga:

-  sitter och tar kort på sig själv med roliga effekter som finns på den inbyggda kameran i minilapisen

- kollar på tjekiens framträdande i EM






datorer gör skolan bättre! om inte roligare :)


Sagen om Emma Bergqvist

ok jag måste bara visa detta! Håller på att städa i mitt rum och gissa vad jag hitta? Ett skrivhäfte som innehåller "sagan om Emma Bergqvist", vilket är en berättelse som jag skrivit när jag var 9år. Känner ett stort behov av att visa upp denna otroligt bra saga om mitt liv som nioåring :)
(skriver exakt som det står)

Sagan om Emma Bergqvist

Hej jag hater Emma och är 9år. Jag har en lille bror som heter Viktor som är 7år. Min mamma heter Kerstin och min pappa heter Björn. Mina bästa kompisan heter EmmaR och Matilda, men jag har andra kmrater också EmmaBl Ebba Denis. Min brorsa är lite knäp i bland. Jusdet jag har en katt so heter Freja också. Vart var vi jusdet min brorsa är lite knäp för en gång när vi spela fia med knuf började han gråta för att han för lorade men han är inte knep bara födet. Min brorsa har varit i hop med en tjej som heter filisia hon har låkit hår det är hjust. Men han jorde slut efter en veka. Jag såver med nalle visa tucker det är fjantit men inte jag. Jag tror på gud Matilda hon skratar åt gud men jag får tro på gud en då. Jag tucker inte om torteline och fisk bular. Mina älskling räter är lax och köttfärsås och spageti. Jag har tur för min mamma jilar inte torteline så vi får aldrig det hema. En gång när vi var hos Farmor och Farfar hitade viktor en hundra lap. Jag fik 50 då så så knäp är han inte.

   

    

riktigt bra på att stava, snygg handstil och otroligt bra på att rita redan som nioåring!! hahah shit tycker seriöst synd om min lärare :)

hope you enjoyed.
//Emma


välkommen till mitt helvete!

Japp! idag började då fysik B... nu har jag ett och ett halvt år av härlig och underhållande fysik framför mig! och av vad jag har hört så är denna kurs, som min lärare kallade "lite tyngre än fysik A", ett rent helvete.

Ojojoj vad jag längtar tills kursen drar igån på riktigt... ELLER INTE!!!!


Tack Matilda!

Jag är beroende av denna underbara hudlotion. Luktar OTROLIGT gott!!! kommer ha fett återfuktad hud om man ser till hur många ggr/dag jag använder den! Tack såå himmla mkt bästa kompisen i USA för denna och de andra fina julklapparna! :) 

they are WONDERFUL!

 


tack igen! <3

//Emma


clap your hands

Solsidan seson 2 hade premiär idag, vilket jag hoppas ingen missa, för shit vilket skönt program! :)

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Var i Värmland över helgen så det känns som om jag spenderade mesta tiden av helgen i bilen med den nya mini lapisen i knät.....

Aja imorgon är det skolan igen och hur konstigt som helst känner jag mig faktiskt en gnutta taggad?? den kännslan lär i och för sig vara helt bortblåst imorgon när väckarklockan ringer.


typ ett år sen...

//Emma


TGI Friday

Gud vad jag älskar att hitta på spontana saker!  Igår bestämde jag och Olli oss för att ge carro sin ngt försenade fördelsedags present. Det vart en superlyckad ytterst spontan kväll på Friday's. I like!








när det vankas vår..

när det vankas vår!

Detta är exakt vad jag skulle ha på mig om det var vår nu! En mix av military/rock ala Audrina Patridge och sommarsöta kläder med inspiration från Aussie!

Förutom den übersöta bodyn och brutalt fina bikiniöverdelen så är ett par riktigt slitna (korta) jeansshorts och ett par pilot ray ban ngt som jag längtar till att få sätta på mig i sommar! :)

Men än så länge är det vinter och frågan består... ska man fortsätta shoppa vinterkläder vilket känns ganska tråkigt eller ska man satsa på vårkläder med risk för att dessa känns uttråkade när våren väl kommer? VILKET PROBLEM! ;)


I'm a geek!

För det första sitter jag ännu en eftermiddag/kväll och geekar mig i fysik. Onajs med nödvänditg..

Och för det andra tänker jag nu som det twilight fan jag blivit visa er min favvo twilight låt. Inte för att jag har koll på så många mer än denna, men fiin är den!
Den får mig vilja se alla filmer om och om igen... + att den väcker superfina minnen från isommras när jag och Matilda såg Eclipse på Gotland (under vår segelsemester) ♥


Tillbaka till verkligheten

Ja.. det tog exakt två dagar för mig på denna termin innan jag blev överrumplad med plugg. En liten verklighets check sådär! hehe.. Snacka om att man längtar tillbaka till värmen, solen och framför allt kravlösheten i Australien.

Nää de e bara ta tag i skiten och få det överstökat! Och för alla er som liksom jag har en kväll med P L U G G framför er så kommer här ett tips på en grym(!!) låt som iaf jag kmr lyssna på undertiden.  All of the lights 



detta är vad jag pluggar!


Hamilton Island!

Efter Sydney åkte vi till Hamilton Island. En paradisö i stora bariärrevet.

Det är omöjligt att beskriva hur fint bet var här och hur otrolig den fuktiga värmen är. De var sååå häligt!

Under tiden vi var på hamilton island var vi på två utflyckter. En snorklingsutflyckt och en seglingsutflyckt med lite snorkling. På segelutflyckten besökte vi Whitheaven beach, vilket är en otroligt vit strand. 
Snokling i stora bariärrevet var amazing! vi fina coraller och fiskar, jag såg också en turtle, en haj och en rocka. Coolt men läsigkt!

kort sagt Hamilton Island var en otrolig ö och GUD vad jag längtar tillbax!

   

Sydney!

Här kommer första av många inlägg om min underbara resa till Austraien. Och förs ut Sydney!

Sydney är en helt otrolig stad! Så mycket att se och riktigt bra shopping. allt jag kan säg är: SYDNEY IN MY <3!


De vi gjorde i Sydney var bland annat, besökte darling harbour vilket är ett nyrevoverat område i sydney där det förutom massor av resturanger finns ett stort shoppingcenter.
Vi berökte också the botanic garden. Det är stor park/trädgård med alla Australiens blommor, buskar och träd. också en del djur faktiskt. Bland annat jättestora fladdermöss. USH säger jag bara!
Sen var vi självklart vid operahuset också. Visste ni att det var höganäs plattor som är på oreahuset? coolt!
Vi spenderade en eftermiddag i Maley, vilket är en stadsdel utanför Sydney. Supermysiga shoppinggator, en fin stand och ett coolt akvarium fanns det här :)
Självklart åkte vi också till bondi beach. härlig strand med bra shopping just bredvid. Känndes lite extra coolt eftersom man kännde igensig från tv-programet "livräddarna på bondi beach".

    



slutbetydet till sydey blir "5 av 5 toasters" och jag vill åka dit igen ngn gång i mitt liv!


Hemma

i förgår kom jag efter en låång resa hem till kalla sverige. Och shit vad jag vill tillbax!

Har dock längtat efter alla här hemma så det var superkul igår när jag, olli, HC, och cörw (Olivia, Cornelia och Carro) äntligen fick träffas igen. :)

Idag ska jag PLUGGA!!, lyssna på SAFM (adelaids best radio channel) och jag tror jag ska göra lite fina inlägg om resan så att ni kan få se vad jag har haft för mig de senaste veckorna!

Här kmr ett litet smakprov på en av låtarna jag lyssnade på 24/7 i Aussie. 

 


RSS 2.0