God jul!!

god jul alla dar hemma i sverige!!

Australien ar underbart! Idag har jag bland annat varit pa stranden. Lite anurlunda mot hur vara julaftonar brukar ser ut. :)

vet inte riktigt vad jag ska skriva... mer an att allt ar toppen! tankte att jag nar jag kmr hem skriver lit emer om sjalva resan och vad vi har gjort. men jag lagger iaf upp ngra bilder!


sydney





hamilton island





fraser island

adelaide





GOD JUL!! allesammans!
//Emma <3


Noosa

Hej hopp!!

Nu är jag i Noosa... Vet inte riktigt vad jag ska ha för mig här eller var exakt det ligger? haha jag = insatt, eller inte

Nää men de jag vet är att jag iaf under tiden som jag är här ska åka på en dagsutflyckt till Fraser Island, vilket är världens största sandö... COOLT!! :O

hare gött hemma i Sverige!!




Hamilton island

nu är mina tre dagar i Sydney över och jag beger mig istället vidare mot Hamilton Island, vilket är en ö i södra bariärrevet. här ska jag bland annat segla, snorka och bara chilla! 

efter att ha sett bilderna under känns det som om vistelsen här kommer bli ganska underbar! :)
Bara jag inte blir uppäten av en haj...


//Emma ♥




framme...

Hej hej...
detta är ett förinlagt inlägg, tycker att de är lite kul att ni där hemma kan hänga med i min resa även fast jag inte kan blogga.

Nu är jag iaf framme i sydney. Efter sammanlagt 25h resa är jag antagligen ganska trött nu, men troligen också förväntasfull och ganska taggad på de tre dagarna jag har framför mig i Sydney. Det jag vill göra på dessa dagar är att; shoppa, sola på bondi beach, se operahuset mm...

Hoppas ni har det bra där hemma! :)
//Emma


om ni inte förstår det så är detta en karta över sydney och jag bor i den röda ringen...


hejdå vinter, hej sol!

 

nu sitter jag i skolan och försöker hitta på olika reklamer till tidningen som vi gör tillsammans med 1orna. KUL...aaaa ganska faktiskt :)

här från ni ngra smakprov... hehe







//Emma

ps. SNART ÅKER JAG!!!


snart drar jag!!!

nu är packningen i full gång. försöket till att skriva en väldigt fin och ambitiös packsningslista gick inte så bra, så nu spontan-lägger jag fram kläder, solglasögon mm... på vardagsrumsgolvet :) får se hur mkt av de jag lägger fram som faktiskt går ner i väskan. hehe


bikinisarna ska me iaf!






packa...

Jaha nu ska man packa också... Men vad ska man packa???  Vad behöver man när man ska resa 4veckor till Australien??

- bikini
- tandborste
- kamera
-
-
-

de e iaf en början ;)

haha hittade denna bild på google... precis såhär känner jag!



//Emma


tiden bara försvinner....

he he.. ja nu sitter jag här, insåg imorse att jag verken skulle hinna med den tidiga eller sena bussen så de var lika bra att ta en liten sovmorgon :/ INTE BRA!! jag vet! nästa termin ska jag verkligen skärpa mig!!!

Men iaf, nu fick jag lite tid att gå in på på lookbook och massor av bloggar. Insåg verkligen hur jag under denna termin inte hunnit shoppa så mkt som jag har velat. Insåg också hur kul jag tycker det är att bry sig om vad man sätter på dig... ngt som jga inte gjort på senaste tiden. 
För att ta igen allt jag missat så har jag gjort ett litet colage med saker som defenitivt skulle ha varit mina nu jag bara hade haft mer tid och kanske lite mer pengar under terminens gång... :)

 
...

... by :emma:

tamron 18-270mm

Mitt nya objektiv är awsome!! Som ni kanske vet så ville jag köpa ett nytt objektiv tills vi åker till Australien. Efter lååång tids övervägning, vart det ett tamron 18-270mm. Det har alltså mkt mer zoom än det som jag fick med kameran.
och de e najs!

idag har jag iaf testat det och som väntat är det riktigt kul. Tror att det nu kommer bli många fina semesterbilder.

här kmr hur som helst ngra bilder som jag tog när jag testade objektivet idag:

 








hemma

efter typ 8timmar på en buss kom jag äntligen hem igårkväll...


Själva tävlingen gick väll lite sådär, men helgen var ändå sjukt najs!! :) 


Idag har jag bara chillat! = like a lot! Nu ska jag dock städa mitt rum, skiva en packlista till AUSTRALIA, plugga, kanske fixa lite förinställda inlägg tills jag åker, mm... 


see ya later
//Emma  


Vad gör vi? Nu kör vi!

Hej hej! Nu sitter jag på en buss p väg ner till Helsingborg där jag ska tävla jsm:) uppdateringen kmr väl troligen inte bli toppen... Nä nu kan jag inte skriva nå mer! <3

sista proven!!! YEÄÄÄÄ!!!

har precis kommit hem från sista träningen innan JSM! - nervösst! haha nää de ska nog gå bra.

Nu ska jag iaf sätta mig ock plugga inför mina två sista prov!!! plugga suger, men just nu är jag sååå glad över att dessa är mina sista prov innan jag drar till Australia!

Tagga tagga tagga!

 
bild från sm

//Emma


RSS 2.0