plugg plugg plugg plugg plugg plugg

Nu sitter jag här och försöker att plugga!! får typ ont i huvet av alla formler och atommassor mm..


//Emma


frasigt!

kom precis hem från en jättemysig kväll med lite mer än hälften av tjejerna i min klass. efter allt krongel blev det tillslut pizzahut vilket var rätt najs

nå nu ska jag nog gå och lägga mig... ska upp tidigt för att träna mina småbarn - JIPPIE!

over and out
//Emma

imorgon...

- upp tidigt
- till stan
- baskurs (12:30 -  17:30 / JIPPIE)
- fridays me tjejorn i klassen 

skola snart, sen barnträning, sen egen träning, sen hem = dagen slut...

Hej hej!

nu drar jag till skolan snart!

eftersom jag som sagt fick lite tid över så tog jag några bilder på tulpanerna som står på vårat bord. Var kul.. men jag vill dock ha en systemkamera. Tror att jag ska köa det efter att jag fåt mina gympapengar denna termin.

:D



tkr den vart ganska fin

//Emma


börjar 12.. har varit vaken sen 6:00

Nu har jag kommit hem från att tagit blodprov!! läskigt... 
nää de gick faktiskt mkt bättre än vad jag trodde, förra gången jag tog blodprov så svimmade jag typ. Men denna gången gidk helt smärtfritt!! en liten skillnad kanske var att då tog jag typ sju rör och nu tog jag bara ett.
Det jobbigaste denhär gången var att jag var tvungen att gå upp tre timmar innan, vilket betyder att min väckarklocka stod på 5:55 imorse. Extra najs att gå upp så tidigt när man vet att man igentligen har sovmorgon till 12:10

efter som jag har lite tid över nu så fixade jag snabbt ihop min första dagens outfit!! mkt för att jag ska ha på mig min nya tröja från hm! 
sååå

DAGENS OUTFIT!



//Emma


sommarkänslor...

Jag vill ha!!!!
igår när jag var i stan såg jag en tröja (på rea) på Mq.. Just då tyckte jag inte att den var så fin, men nu när jag har tänkt efter så vill jag bara ha den!!

kollade på mq i täbban idag och där fanns den bara i lila. JAG VILL HA DEN..


Efter att ha gått i täbban idag en stund med matilda så blev jag as sugen på att köa massor av vår/sommar saker!, men när jag kom ut så såg jag att de snöade :( Kanske man iaf kan längta till sommaren även fast den känns 100mil bort! 

här kommer en liten lista (colage) på var jag ska köpa när det börjar närma sig sommar!!!


snart bär det av till träning.. där jag ska äga!!!!(eller hur Carro!)

//Emma


  


DET BEHÖVS INTE MER SNÖ....

och blogg.se dampar!!

Paradise hotel!

Idag var jag och min klass på KTH för att lyssa på ngn föreläsning.. lag om kul!

efter gick vi till kunghallen för att äta mat... Gissa vilka vi såg!
Greta och Katja från paradise hotel
och efter som jag såg mitt första paradise hotel avsnitt igår så är jag ju väldigt insatt nu vilket gjorde att jag kanske kollade lite för mkt lite för länge! Tycker dock att dom såg ut som vilka tjej som helst. Var inte ngn större skillnad på dom och de som stod bredvid dom eller rättare sagt ingen skillnad alls!

Jaja efter maten gav vi oss ut på våran efterlängtade shoppingtur som tyvärr slutade som typ alla andra... Jag har som vanligt lyckats bestämt mig för exakt hur det jag vill ha ska se ut. Och detta resulterar till att jag kommer hem utan ngn-ting alls efter som det som jag vill ha inte finns. Lyckades iofs köpa en väldigt fin blus... :)

HARE BRA!!

//Emma

 


ag har tråkigt!

ok... Biologi SUGER!!

därför tänkte jag att jag kunde skriva om vad jag har gjort under dagen.

Jag + ngr tjeje i min klass åt till skolan extra tidigt idag föratt äta frukost i skolan. De e nämligen hälsovecka på ÅVA och då serverar dom frukost varje dag. De vu mysigt! sedan va de kemi, inte så mysigt!
Efter Kemin hade vi hål och då gick vi till livkunskaps salen där vi fick massage och maserade varandra lyssnade på mysig musik och drack te och åt kakor.. MMMmm..

tycker det borde vara hälsovecka varje vecka!!

//Emma


På biologilektionen!

Carro säger:
heeeeeeeeeeeeeeeeeej emmmmmmmmmmma


Emma säger:
hej hej!
jag kan redan det som tomas går igenom!!!


Carro säger:
jagh med!!!! Jag e skillad


Emma säger:
vi e såååå bäst... för vi kan redan hur man gör ett korsschema (lr va de nu heter)


Carro säger:
ojojoj vadduktiga vi e 

 


Hm hyllar...

LEGGINS!!! I agree!

dom e snygga och otroligt sköna. de e bara att sätta på sig ett par leggin och en större tröja och så har man en snygg mysoutfit! NAjs najs



Emma


ps.. sitter på bildlektionen och de e booorriing 


LC

satt och kolla lite på lookbook.. Behöver verkligen nya kläder!!

förutom lookbooks alla stilar älskar jag LC:s outfits!
här kmr några smarkprov på hennes stilrena/ ungdomliga/ eleganta outfits = I löööööövvv!!!



när jag ser dom här bilderna längtar jag till sommaren. Är lite trött på att de ska va kalt och massor av snö hela tiden! Ahhh SOMMAR!!!
hope you enjoy
//Emma


Haiti...

Hej!!

idag har jag varit på baskurs. Va så j'vla tråkigt!! Dom lärde oss typ hur man lekte kull!! Man ba... jasså va de så den här leken gick till, jag har alldrig fattat det där med att bli kullad... eller inte!

Det värsta är iaf att de e två heldagar till, JIPPIE! :)


Nu sitter jag och kollar på galan för haiti! de e verkligen många kända personer med. Tycker det är bra att dom gör sånt här. Jag har inte riktigt fattat hur dåligt dom har det där borta förens nu :/ 
och så sitter jag här och klagar på att jag behöver gå en kurs... nu får jag skäpa mig!

 


träning

nu e jag hemma från träningen igen! LAckade på täningen och de gick inte så bra, men men

imorgon var det egentligen tänkt att jag skulle gå upp kl 6:00 för att ta blodprov 9:00 (måste tydligen ha varit vaken i tre timmat innan*), men efresom det vart inställt så har jag sovmorgon!!! :)

nu sittter jag och chilla framfr datan och får lite inspirration iför våran träning imorgon med discotema!!! najsnaja

//Emma

vi e bäst!!!



idg var mattis hemma hos mig... vi hade kuul. Bla så bakade vi och tog bilder, men nu måste jag äta...

//Emma


hmm...

Idag har varit en dag så jag har hittat saker som jag har tappat bort. Elelr mer halvt tappat bort... asså typ jag har inte vetat var som har varit men ändå så känns det som om dom inte e helt borta.
Jag har hittat:
Min lila rutiga schal!! låg i min lillebrors "vantar-halsduk-mössa låda" vad den gjorde där vet jag ej...??
MIn kamera!! lite viktigare kanske... den låg i min datorväska som jag inte har kolla i på typ, LÄNGE!

för övrigt har dagen varit ganska tuff... började 8:20 och slutade 17:00. Sju lektioner där i mellan! så onajs som det bara kan bli!

På vägen hem satt ja och matilda och pratade alla de konstiga saker som vi hittade på när vi var lite mindre och fortfarande gick till- och från skolan! Bla.. kom vi ihåg en gång när jag fick ha ögonbindel och mailda skulle leda mig ngn stans och så skulle jag gissa var vi var... eller när vi räknade alla steg till rösjöskolan, där vi gick 1-5.
mkt konstigt har vi hittat på!

HARE BRA

//Emma


FYT,NLB

Hej hej!!!

Nu sitter jag i skolan med min min laptop :), e sååå nöjd. Kmr dock alldrig kunna slita mig ifrån den om bara tre månader :O

Igår när jag kom hem från träning va ja sååå lack på ett visst lag som kom och tog över VÅRAN träning!!!!! Aaaaa... är fortfarnde lack! :( Grrr!!!
För att lugna ner mig lite (asså igårkväll) så satt jag på mig min mysoutfit och gjorde iordning en jättestor kopp varmchoklad med massor av grädde och satt mig framför TV:n. Funkade faktiskt en stund! men nu nör jag tänker på det blir jag fortfarande as lack!!

GGGÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRAAAAAAANNNNNN!!!

//Emma och carro som sitter berdvid :)

 


Aj aj aj

JAg har ont ihalsen och det blir bara sämmre och sämmre!!!
har druckit typ tre koppar te med massor av honung i... vad mer kan man göra?har tröttnat på att knarka halstabletter....

Tyck synd om mig!


minilaptop

HEj hej!!

Igad fick vi våran efterlängtade minilaptop i skolan... Sååå sjukt najs!

Är dock änå lite bitter för att jag har ont i halsen och får därför inte gå och träna:( Men jag kommer helt klart på träningen i morgon! vet inte riktigt vad det är med mig men jag är sjukt motiverad på sista tiden... längtar så mkt till varja träning!



en bild på mig och några av mina gympakompisar som jag tyv'r inte kmr att träffa idag pga dumma CArro som smitta mig! :(
näärra:) jag gilla dig ändå carro
//Emma


Lookbook

Idag bestämde jag mig för att jag inte skulle sätt mig vid datorn innan jag hade gjort min läxor... och var sitter jag?? vid datan.och har jag gjort mina läxor?? NEJ.. så efter detta inlägg ska jag göra dom!

Vid datorn har jag den mesta tiden varit inne på lookbook... så jag fick lite inspiration och satte därför ihop ett collage över saker det som jag tänkte sätta på mig imorgon :)

Såå här snygg kmr jag vara imorgon:):):D


//Emma<3

 


skiiit brottom!!!

NU har jag brottom för jag måste hinna äta inna träningen!!!

Men tänkte ändå berätta lite om dagen... iag pkte vi skridskor på idrotten. Va ganska kul och jag va typ bra ända fram tills att man skulle börja hålla i en bandyklubba och passa och allt det där. Då trilla ja typ 100ggr. Nää men iaf flest av all i min klass.

Här kmr lite inspirerade bilder från dagen skridskotur!




Såå jäääävla bra kvalite'!!!

KRYS CARRO

//Emmma


myyyyss!!!!

Idag var jag i skolan... På mitt favvorit ämne =RAST!! så var jag och mattis i täbban. Jag shoppade en vit stor T-shirt med en ficka på (en sån som jag har tjatat om att jag vill ha i typ 100år!!!) + en kjol! båda var från H&M och var skit billiga. T-shirten 99:- och kjolen (på REA) 100:- NAAAJJJSSS!!!
Dock lyckades jag inte hitta nån jacka som jag absolut behööver :(:( Men jag  enöjd iaf:)

Näää nu ska jag nog hoppa in i duchen sen ska jag smörja in mig med min härliga apelsin bodybutter!!! 

I ♥ thebodyshop!!!



//Emma


träna träna träna träna

denna helg har varit en gympa helg. I lördags var vi i västerås och samtränade med dom. Vilket var kul, och i dag var det tränign i gamla torpet! gick helt ok...
För att sammanfatta helgen som har varit superkul ,med bla mkt flumm så tänkte jag sätta in två låtar...

iiitttt'ssss aaa ppoooooooooosseebilliiittyyyyyyyyyy....

don't stop make it pop DJ blow my speakers up..


lugg

hej hej...
eftersom det inte vart nån skola idag så har kag varit hemma hela dan iaf.. Behövde typ städa mitt rum och så

jaja nu funderar jag på ett stort problem... ska jag ha min lugg (som carro klippte) som en lugg???

vad tkr ni??



kanske ska ha den framme idag??

//Emma


ops... I did it again

Tror att jag glömde ngt innan jag duchade igårkväll, eller???


Pinsamt!!!

Detta tal höll Mariah Careys när hon fick sitt pris på festivalen i palm spring... Jätteosammanhängade, undra vad det var som hände??? lite mkt champange kanske?
Gud vad jag skulle skämts dagen efter!
 
Det nästan ännu roligare är när hon försöker förklara vad som hände och bara skyller på alla anndra :)
det kan vi se om ni klickar på denna länk.
http://www.youtube.com/watch?v=RaKOKoOOFfM&translated=1


pinsamt värre!!!

//Emma


gympa gympa gympa...

idag var den första träningen för sesongen och den gick.... åt helvete! inga kommentarer. 

imorgon har jag ingen lektion. Alltså en helt ledig dag om det inte var så att jag skulle till skolan för att spela in en film. Men det e nog ganska najs iaf antar jag...


önska att gympan var enkel som när man var liten!

  



//Emma


barkaby factory outlett...

igår såg jag på Avatar... Den va såå hiiimmmla brrraaaa!!!! alla som inte sett den, SE DEN!!! för den va coool

Idag var jag med min familij på outlettet i barkaby... så najs! borde åka dit oftare!
Iaf jag köpte ett par acne jeans och !!!tre väskor!!!. De va lixom köp tre betala för två och jag hitte tre snygga så ja va ju tvungen att slå till! + att min gammla väska håller på att trilla isär, den e nog lite överanvänd :( Men men nu har jag ju tre alldelles nya snygga helt olika väskor! :):)

Här kmr bilder på mina nya införskaffade saker. REdigeringen har jag gjort själv vilket betyder att väskorna ser lite konstiga ut i kanten, men orkade inte anstränga mig med att klippa ut dom fint från den verkliga bilden!





ooojjjaaa vad man såg bra.. näää men men!



mina beautiful jeans!!!

mmm... abitiöst
//emma

 


H&M

Satt och kollade lite på hms hemsida och bestämde mig för aqtt göra ett colage med barar hms saker :)

I know... colaget looks like shit, men jag gjorde det barar på 20min för att nu måste jag gå och göra mig i ordning för att åka in till stan där jag och min familj ska äta middag och se på avatar... Hoppas att den är bra



Allt är som sagt från hm... och jag vill shoppa!!!


Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill

Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppa Jag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppaJag vill shoppa jag vill shoppa

 Jag har pengar och JAG VILL SHOPPA!!!!!!

men har typ ingen tid...

Jag är GRYMM på att GYMMA!

hej hej!

Idag gymmade jag (seriöst) för första gången! det var faktist mkt roligare än vad jag trodde att det skulle vara...

Förutom att jag gick runt och såg allmänt lost ut bland alla maskiner så hände det en liten rolig sak... Nämligen när jag satt och cyklade så kom det fram en helt random kille/gubbe till mig och frågade om jag kunnde hjälpa honom att sätta på springbanden. Jag sa att jag inte fattade hur man gjorde (vilket jag inte gjorde heller fr jag hade redan testat). Medens jag satt där och cyklade funderade jag på varför han kom till just mig och fråga, varför frågade han bara inte nån av dom som redan lyckats fått igång sina band??? Sen kom jag på en trolig förklaring... Jag hade på mig mitt TGF linne, som det står Täby gf på ryggen på. Han måste trott att det stod för Täby gymförening eller ngt.         
Haha

Resten av dagen har gått åt till massor av onödigt surfande och kollande på The Hills... sååå hiiimmmla bra!!!

bara en sak jag inte fattar! var e LC.... hon har inte varit med i typ dom senaste 5 avsnitten!!!
VAR ÄR LAUREN CONRAD???????



//Emma


GOTT NYTT ÅR!!!

hej hopp!!!

Nyår var toppen... efter mkt klagande över att jag bara skulle va hemma me mina föräldrar (och några gäster) blev jag tillslut bjuden hem till Carro. 

Där hade jag jättemysig kväll, om jag får alla kort som vi tog av CArro så kanske jag lägger upp bilderna här! iaf några.. 

Juste jag har nu mera lugg, vilket CArro klippte på mig på nyårsafton! Efter att ha kollat mig i spegeln såhär i efterhand vart den kanske lite sne... men om man inte vet nått så ser man det inte. Synd att jag råka skriva det här, Shh don't tell anybody!

ha de bra allihopp!
  



//Emma

är der bara jag eller ser allt förutom jag i bilden lite annorlunda ut???


RSS 2.0